Apteekkikosmetiikka

Vichy - Apteekki Minerva, Kalliokatu

Vichyn hygienia- ja ihonhoitotuotesarja perustuu aktiivisten aineiden ohella mineraali- ja hivenainepitoiseen Thermal Spa-lähdeveteen. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisia. Monipuolinen tuotesarja sisältää eri ihotyypeille sopivia kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, auringonsuojatuotteita, miesten kosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita. Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posay - Apteekki Minerva, Kalliokatu

La Roche-Posay on sarja, joka on suunnattu erityisen herkälle ja ongelmaiselle iholle.Tuotteiden raaka-aineet on valittu niin, että ne ovat mahdollisimman hyvin siedettyjä ja turvallisia käytössä.

Sarjasta löydät tuotteet ihon jokapäiväiseen hoitoon ja auringolta suojautumiseen, myös lapsille. Tuotesarjan omille sivuille »

Avene - Apteekki Minerva, Kalliokatu

Kaikki Avene-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avene-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu, ja kaikki valmisteet on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita löytyy eri ihotyypeille ja sarjassa on huomioitu mm. herkkä ja ärtynyt iho, atooppinen iho, ikääntynyt iho ja couperosa iho. Tuotesarjan omille sivuille »

Louis Widmer - Apteekki Minerva, Kalliokatu

Sveitsiläinen Louis Widmer-tuotesarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Laadukkaan sarjan tuotteet on testattu dermatologisesti, ja lähes kaikkia tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajustamattomina. Sarjaan kuuluu kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, auringonsuojatuotteita ja erillinen valikoima tuotteita akneihon hoitoon. Tuotesarjan omille sivuille »

Aco - Apteekki Minerva, Kalliokatu

Acon kasvojen- ja vartalonhoitosarja käyttää selkeävaikutteisia raaka-aineita ja välttää tarpeettomia lisäaineita. Sarjaa valmistava pohjoismainen lääkeyritys testaa tuotteensa huolellisesti ja on kehittänyt tuotteet kaikille ihotyypeille. Acon sarjaan kuuluu myös aurinkotuotteita, miesten kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Tuotesarjan omille sivuille »

Favora - Apteekki Minerva, Kalliokatu

Suomalainen Favora-sarja puhtaine ja turvallisine raaka-aineineen sopii herkällekin iholle. Hoitavia aineosia on poikkeuksellisen paljon, ja väriaineita ja keinotekoisia hajusteita on vältetty. Sarja sisältää kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita sekä tuotteita hiusten hoitoon ja muotoiluun. Tuotesarjan omille sivuille »

Kalliokatu 4
26100 Rauma

Kartalla »

ma-pe 8-19
la 9-14

Päivystysviikolla:
ma-pe 8-21
la 9-21
pyhinä 11-19