Sairaanhoitajan vastaanotto

Sairaanhoitajan palveluihin kuuluu erilaisten mittausten sekä pienten toimenpiteiden tekeminen. Tarkemmat tiedot palveluista löydätte alla olevasta hinnastosta.

Vastaanotolle on mahdollista tulla ilman ajanvarausta, varmimmin kuitenkin pääset varaamalla ajan etukäteen. Vastaanottoajat ovat Apteekki Minervan aukioloaikojen puitteissa.

Sairaanhoitajan ajanvarausnumero on (02) 837 87230.

Eritelty kolesterolimittaus 25 €

Mittaus sisältää kokonaiskolesteroliarvon, HDL- ja LDL-arvot sekä rasva-arvot. Näyte otetaan sormenpääverinäytteestä ja tulokset saa samalla vastaanottokerralla. Luotettavan tuloksen saamiseksi suositellaan 9-12 tunnin paastoa ennen mittausta. Suositellaan ajanvarausta.

Pitkäaikaisverensokeri 25 €

Kuvastaa yleistä sokeritasapainoarvoa edeltävän 2-8 viikon ajalta. Näyte otetaan sormenpääverinäytteestä ja tuloksen saa samalla vastaanottokerralla. Suositellaan ajanvarausta.

Tulehdusarvon (CRP) mittaus 19,50 €

CRP-arvo suurenee herkästi etenkin bakteerien aiheuttamissa tulehduksissa. Näyte otetaan sormenpääverinäytteestä ja tuloksen saa samalla vastaanottokerralla.

Hemoglobiini 15 €

Näyte otetaan sormenpääverinäytteestä ja tuloksen saa samalla vastaanottokerralla. Suositellaan ajanvarausta.

Verenpaine 5€
10-kerran kortti 40 €

Verenpaine mitataan kaksi kertaa ja tulokset kirjataan asiakkaalle annettavaan verenpainekorttiin. Huomioittehan, että kymmenen kerran kortin saa edullisemmin.

Verensokeri 5 €
5-kerran kortti 20 €

Näyte otetaan sormenpäänäytteestä ja tuloksen saa välittömästi. Viitearvoihin verrattavan tuloksen saa 9-12 tunnin paastoarvosta. Huomioittehan, että viiden kerran kortin saa edullisemmin. Suositellaan ajanvarausta.

Rokotukset ja injektiot 10 €

Pistämme rokotuksia ja injektioita aikuisille ja yli 30 kg painoisille lapsille.

Rokotteen pistämisen jälkeen suosittelemme odottamaan apteekin tiloissa 15 minuutin ajan mahdollisen yliherkkyysreaktion vuoksi.

Punkinpoisto 10 €

Punkki poistetaan punkkipihdeillä. Sairaanhoitaja arvioi pistoskohdan ja opastaa jatkohoidon.

Haavanhoito alk. 10 €

Palvelun hinta sisältää haavan puhdistukseen liittyvät tarvikkeet ja asiakas maksaa haavasidokset. Sairaanhoitaja arvioi haavan ja antaa opastusta haavanhoitoon.

Ompeleiden ja hakasten poisto 10 €

Palvelu sisältää tikkien tai hakasten poiston, haavan puhdistuksen ja haavalapun. Sairaanhoitaja arvioi samalla haavan.

Korvahuuhtelu 20 €

Korvat tarkastetaan otoskoopilla ja huuhdellaan 1-2 kertaa. Suositellaan käyttämään liuottavia tippoja edeltävästi, jos korvavahaa on runsaasti. Tippoja voi ostaa apteekista.

Sairaanhoitajan terveyspalvelu 70 €

Kattava tietopaketti nykyisestä terveydentilastasi. Palvelu sisältää diabeteksen riskikartoituksen sekä seuraavat mittaukset: verenpaine, pitkäaikaisverensokeri, eritelty kolesterolimittaus, hemoglobiini, paino ja vyötärönympärys.

Kalliokatu 4
26100 Rauma

Kartalla »

ma-pe 8-19
la 9-14

Päivystysviikolla:
ma-pe 8-21
la 9-21
pyhinä 11-19